fælles foto.jpg

FRIVLLING HOS USALAMA

Hos Usalama tilbyder vi at man kan være frivillig på børnehjemmet Usalama, og at man kan opleve at være med til nødhjælp hos Anza Usalamas familier.


Vi tilbyder en uforpligtende samtale over telefon samt et afrejsemøde hvor du kan stille os alverdens spørgsmål, så du føler dig tryg og sikker inden afrejse. Derudover vil du få tilsendt et fuldkomment skema, hvor der også er indarbejdet udflugter, efter dine ønsker. 

En hverdag på Usalama kan indeholde sjov og spas, film hygge, fodboldkamp, udflugter, lektiehjælp, røverhistorier, men en ting er dog sikkert, og det er, at hver eneste dag er fyldt med kærlighed. ​

Børnene går i skole i dagstimerne, og her har du muligheden for at opleve Tanzania. Med de bedste omgivelser for safari, 1,5 time fra Kilimanjaro og 25 min. til Arusha er der en masse oplevelser i vente.


Derudover er det muligt at komme med børnene i skole, og opleve hvordan hverdagen fungerer på privatskolen Tumaini. Lærerene er imødekommende og åbne for at du deltager i undervisningen. Hvis dette ønskes skal vi have besked. Det er ikke bindende. Du kan læse mere om skolen på: https://tumainimissiontrust.org/ 

Ved interesse eller for at høre mere, kontakt os på:

usalamafrivillig@gmail.com

OBS: foreningen Usalama hæfter ikke for forsikring, og derfor anbefaler vi altid, at man altid tegner sin egen forsikring inden afrejse.

Vi tager kun imod seriøse henvendelser. 

Læs udtalelse fra vores tidligere frivillige her, og se billeder fra de frivilliges hverdage på børnehjemmet Usalama herunder: 

 
167012708_437643257308616_54331048250712

UDTALELSE FRA DANIELLE

Jeg har været frivillig på Usalama i 4 uger.

Både børn og voksne på stedet var virkelig imødekommende og venlige. Hvilket gjorde at jeg følte mig tryg fra start til slut.

De søde børn kom løbene hen for at give en krammer, hvilket jo er helt fantastisk. Man kan virkelig mærke at alle i huset føler sig hjemme og rammerne i huset er rigtig gode.

Der var masser af grin, dans, leg og kæmpe smil under hele opholdet.

Jeg kan helt klart anbefale stedet til andre, som også ønsker at være frivillige.


- Danielle Dunwell

 

UDTALELSE FRA FREJA

Hvis du overvejer at være frivillig, så synes jeg at du skal gøre det.

Den ene måned jeg var frivillig på Usalama var helt fantastisk.

Jeg har fået en masse oplevelser jeg aldrig glemmer.

Jeg har altid følt jeg kunne komme med input, og at man kunne være med på sidelinjen og ens ideer blev hørt og brugt.

Jeg kan varmt anbefale at tage afsted, for du vil med sikkerhed komme hjem med en kæmpe oplevelse og ikke mindst et nyt livssyn.

Stort tak til Usalama.

- Freja Elbrønd Hjersing

168735136_757063068533039_94467892551030
 
168271849_4269317186448270_1882170454822

UDTALELSE FRA MARIA

At være frivillig på Usalama er en oplevelse man aldrig glemmer.

En oplevelse jeg aldrig ville være foruden.

Jeg var på Usalama i 4 uger, en rejse hvor man i trygge rammer oplever børn der vokser op under helt andre vilkår end man er vant til.De skønneste børn der altid møder dig med de største smil og en masse kærlighed.Hvis man går med overvejelserne om at besøge Usalama, skal man ikke være i tvivl om hvorvidt det er hele rejsen værd.

Udover at være på Usalama, var jeg også med ude hos Anza Usalama. hvor vi skulle aflevere mad for, at sikre bedre vilkår i familierne som børnene kommer fra. Dette var også en fantastisk mulighed for at lære mere om børnene og deres familier.

- Maria Faarborg Jensen 

 

UDTALELSE FRA LINE

"Min tid som frivillig på Usalama er en oplevelse, som er svært at sammenligne med andet jeg har prøvet.
Når man træder ind på børnehjemmet, bliver man altid mødt med en ubetinget kærlighed, glæde og en masse krammere fra børnene. Jeg følte mig derfor altid velkommen og tryg, både i lokalsamfundet og på Usalama
Forholdene på Usalama var rigtig gode, og det var tydeligt at mærke børnenes livsglæde, trods at de er vokset op med andre vilkår end vi er vant til.

Jeg var på børnehjemmet i 3 uger, og det var en fantastisk oplevelse, som jeg aldrig vil glemme eller være foruden.
Jeg har fået en masse fantastiske oplevelser og indblik i en deres kultur, som satte tingene i perspektiv for mig.
Så hvis du går med overvejelsen om at blive frivillig på Usalama, så kan jeg kun give det min varmeste anbefaling."

Line.jpeg
 
Louise.jpeg

UDTALELSE FRA LOUISE

“Som frivillig på Usalama kan du være sikker på at få en uforglemmelig oplevelse for livet.
Man bliver hver dag mødt med kærlighed og taknemmelighed, særligt af børnene på Usalama, der altid kommer løbende med kram og åbne arme. Det gælder dog også de voksne på børnehjemmet og resten af lokalsamfundet, der også med en enorm gæstfrihed altid får dig til at føle dig tryg.
På Usalama får du et stort indblik ikke blot i børnenes men også resten af lokalsamfundets hverdag, der på trods af store kulturforskelle, danner nogle trygge og varme rammer for børnene.
Oplevelsen har i sin helhed gjort kæmpe indtryk på mig, og jeg kan derfor klart anbefale det til andre, som går med tankerne om at være frivillig på Usalama. En oplevelse jeg er taknemmelig for at have, og som jeg aldrig vil være foruden”