fælles foto.jpg

FRIVLLING HOS USALAMA

Hos Usalama tilbyder vi at man kan være frivillig på børnehjemmet Usalama, og at man kan opleve at være med til nødhjælp hos Anza Usalamas familier.


Vi tilbyder en uforpligtende samtale over telefon samt et afrejsemøde hvor du kan stille os alverdens spørgsmål, så du føler dig tryg og sikker inden afrejse. Derudover vil du få tilsendt et fuldkomment skema, hvor der også er indarbejdet udflugter, efter dine ønsker. 

En hverdag på Usalama kan indeholde sjov og spas, film hygge, fodboldkamp, udflugter, lektiehjælp, røverhistorier, men en ting er dog sikkert, og det er, at hver eneste dag er fyldt med kærlighed. ​

Børnene går i skole i dagstimerne, og her har du muligheden for at opleve Tanzania. Med de bedste omgivelser for safari, 1,5 time fra Kilimanjaro og 25 min. til Arusha er der en masse oplevelser i vente.


Derudover er det muligt at komme med børnene i skole, og opleve hvordan hverdagen fungerer på privatskolen Tumaini. Lærerene er imødekommende og åbne for at du deltager i undervisningen. Hvis dette ønskes skal vi have besked. Det er ikke bindende. 

Ved interesse eller for at høre mere, kontakt os på:

usalamafrivillig@gmail.com

OBS: foreningen Usalama hæfter ikke for forsikring, og derfor anbefaler vi altid, at man altid tegner sin egen forsikring inden afrejse.

Vi tager kun imod seriøse henvendelser. 

Pris: 

1 måned: 5.000

2 måneder: 6.000

3 måneder: 7.000 

Læs udtalelse fra vores tidligere frivillige her, og se billeder fra de frivilliges hverdage på børnehjemmet Usalama herunder: 

 
167012708_437643257308616_54331048250712

UDTALELSE FRA DANIELLE

Jeg har været frivillig på Usalama i 4 uger.

Både børn og voksne på stedet var virkelig imødekommende og venlige. Hvilket gjorde at jeg følte mig tryg fra start til slut.

De søde børn kom løbene hen for at give en krammer, hvilket jo er helt fantastisk. Man kan virkelig mærke at alle i huset føler sig hjemme og rammerne i huset er rigtig gode.

Der var masser af grin, dans, leg og kæmpe smil under hele opholdet.

Jeg kan helt klart anbefale stedet til andre, som også ønsker at være frivillige.


- Danielle Dunwell

 
168735136_757063068533039_94467892551030

UDTALELSE FRA FREJA

Hvis du overvejer at være frivillig, så synes jeg at du skal gøre det.

Den ene måned jeg var frivillig på Usalama var helt fantastisk.

Jeg har fået en masse oplevelser jeg aldrig glemmer.

Jeg har altid følt jeg kunne komme med input, og at man kunne være med på sidelinjen og ens ideer blev hørt og brugt.

Jeg kan varmt anbefale at tage afsted, for du vil med sikkerhed komme hjem med en kæmpe oplevelse og ikke mindst et nyt livssyn.

Stort tak til Usalama.

- Freja Elbrønd Hjersing

 
168271849_4269317186448270_1882170454822

UDTALELSE FRA MARIA

At være frivillig på Usalama er en oplevelse man aldrig glemmer.

En oplevelse jeg aldrig ville være foruden.

Jeg var på Usalama i 4 uger, en rejse hvor man i trygge rammer oplever børn der vokser op under helt andre vilkår end man er vant til.De skønneste børn der altid møder dig med de største smil og en masse kærlighed.Hvis man går med overvejelserne om at besøge Usalama, skal man ikke være i tvivl om hvorvidt det er hele rejsen værd.

Udover at være på Usalama, var jeg også med ude hos Anza Usalama. hvor vi skulle aflevere mad for, at sikre bedre vilkår i familierne som børnene kommer fra. Dette var også en fantastisk mulighed for at lære mere om børnene og deres familier.

- Maria Faarborg Jensen