top of page

MØD BARNEPIGEN PÅ USALAMA

Sophia er en 30-årig enlig mor, der trodsede livets udfordringer med en imponerende styrke og beslutsomhed. Hun er opvokset som den eneste pige i en familie med fire brødre, og Sophia har oplevet mangfoldige aspekter af livet. Både op og nedture. 
 

Under hendes sidste år på college stødte Sophia på kærligheden, hvilket førte til hendes graviditet med Careen. Selvom vejen ikke var let, fastholdt Sophia sit valg og vendte tilbage til sin familie, der, på trods af visse forviklinger, støttede hende og Careen.

At navigere som en enlig mor i opdragelsen af Careen har været en udfordrende rejse for Sophia, men hendes engagement og vedholdenhed har været bemærkelsesværdig. I dag er Sophia hengiven til sit arbejde som barnepige på Usalama med livlige børn og finder stor glæde i denne rolle.

Hun ser optimistisk fremad og er dybt taknemmelig for de erfaringer, livet har formet hendes vej med. Sophia repræsenterer en inspirerende fortælling om mod og håb, der kan inspirere andre.

Hos Usalama har vi udelukkende haft positive erfaringer med Sophia, siden hun kom til os i sommeren 2023 som erstatning for vores tidligere barnepige, der skulle flytte. Sophia har vist sig som en yderst arbejdsom og omsorgsfuld person, og børnene trives i høj grad i hendes selskab. Vi er stolte over at have Sophia som den primære voksenfigur hos Usalama.

IMG_1745.HEIC
bottom of page