top of page

MØD BARNEPIGEN PÅ USALAMA

Fra 2021: Det her er Rachel, hun er 34 år og har to børn. Sharlom på 4 år og Grace på 9 år.

De skal allesammen bo sammen med resten af børnene på Usalama.

Sharlom er startet i Babyclass på privatskolen, Tumaini Mission Trust School, hvor resten af børnene også skal gå. Grace er startet i 3. klasse på den nærliggende statsskole, da man først underviser i engelsk fra 3. klasse på statsskolerne. Hun ville derfor ikke kunne følge med på Tumaini, da alle fagene foregår på engelsk på alle klassetrin.

Efter flere år i et voldeligt forhold med børnenes far, tog Rachel et atypisk og modigt valg. Hun pakkede en kuffert, med alt hvad hun ejede, tog børnene i hånden og gik sin vej. 

Rachels ene bror arbejder på Tumaini og hendes anden bror er den unge mand i ser på billedet. Det er Moses på 22 år, som nu også er flyttet ind på Usalama. Moses studerer til dagligt IT/computer, inde i Arusha. Hans daglige opgaver er at hjælpe børnene med lektier, og så er han altid dygtig til at få inkluderet alle børnene i diverse lege. 


Rachel har siden hun forlod skolen ikke brugt sit engelsk og derfor er hun gået i gang med privat engelskundervisning, som i første omgang skal forsætte i 6 måneder.

161816078_1628058780712183_5739916233286
Mød barnepigen: About Us
Mød barnepigen: Video
bottom of page